60 χρόνια εμπειρίας στο γυναικείο ρούχο

Ποιοι ειμαστε

Γυναικεια ρουχα, μοδα, υψηλη ραπτικη

Ο Οίκος Μόδας "Ματούλα" ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον Πειραιά τη δεκαετία του 1950 από τη Ματούλα Χατζηαναστασίου. Η αγάπη της για το επάγγελμα και η συνεχής ενασχόληση με την παράλληλη ενημέρωση στο σχέδιο και τη μόδα που αφορούν το γυναικείο ένδυμα παραμένουν μέχρι και σήμερα αναλλοίωτα.

Η δημιουργία και το μεράκι για το σωστό χειροποίητο ένδυμα είναι και παραμένει ο στόχος και στη δεύτερη γενιά της οικογένειας, στην κόρη της Ματούλας, Μαρία Γκιών που έχει παραλάβει και συνεχίζει με την ίδια φροντίδα τη λειτουργία της επιχείρησης. Γυναίκες από την Αθήνα, τον Πειραιά, το λεκανοπέδιο της Αττικής, την επαρχία και τα νησιά έρχονται στον οίκο μας για να ντυθούν με κάτι το προσωπικό και πρωτότυπο.

ΦΑΝΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

ΑΨΟΓΗ ΡΑΦΗ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η πολυετής μας πείρα και το λεπτό γούστο στο σχεδιασμό, η άψογη ραφή με υλικά άριστης ποιότητας και με υφάσματα των καλύτερων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εργοστασίων, κάνουν τα ενδύματά μας, τα ομορφότερα και ελκυστικότερα της αγοράς. Προσέχοντας ιδιαίτερα τη λεπτομέρεια δεχόμαστε παραγγελίες για όλες τις νεαρές και κυρίες σε όλα τα μεγέθη.

Για κάθε εμφάνιση σας καθημερινά, στην εργασία, στη βόλτα, στη διασκέδαση και σε ειδικές περιπτώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων, η συμβουλή και η πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, είναι υποχρέωσή μας. Στη συλλογή μας θα βρείτε οτιδήποτε αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση για όλες τις εποχές, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οίκος Μόδας "Ματούλα", 60 χρόνια εμπειρία στο γυναικείο ρούχο.

  • Lebek
  • Via Appia
  • Campione
  • GMP By Gerke
  • FashionTV
  • Cadena
  • Rendez Vous De la Mode

Copyright © 1950 - 2021 Ματούλα - Prêt-à-Porter. Powered by MiGoVR - Follow me - Become a fan