Σχεδιασμός & Στύλ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Εδώ και 60 χρόνια ο Οίκος μόδας Ματούλα στοχεύει στην ανάδειξη του προσωπικού σας ενδύματος. Η υψηλή ραπτική μας είναι προσαρμοσμένη στις αναλογίες σας και σας κάνει να φαίνεστε μοναδικές.

60 Χρόνια εμπειρία στην υψηλή ραπτική

Γυναίκες από την Αθήνα, τον Πειραιά, το λεκανοπέδιο της Αττικής, την επαρχία και τα νησιά έρχονται στον οίκο μας για να ντυθούν με κάτι το προσωπικό και πρωτότυπο.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Να ράψουμε οποιοδήποτε γυναικείο ρούχο (ταγιέρ, φόρεμα, παντελόνι, παλτό, κλπ) επιθυμείτε στις δικές σας αναλογίες ώστε να δείχνετε μοναδικές.

Σχεδιο
Υφασμα
Προβα
  • Αποφασίζετε εσείς για το ενδύμά σας είτε επιλέγοντας κάποιο σχέδιο από τα υπάρχοντα σχέδια μόδας που έχουμε είτε κάποιο της δικής σας προτίμησης

  • Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε την ποιότητα και το χρώμα του υφάσματος από την ποικιλία υφαμάτων που διαθέτει ο Οίκος μας. Ακόμα κι αν η επιλογή σας έχει να κάνει με κάποιο σπάνιο τύπο υφάσματος, θα το παραγγείλουμε εμείς για εσάς.

  • Μετά την επιλογή του σχεδίου και του υφάσματος, θα χρειαστεί να προβάρετε το ένδυμά σας ώστε να ταιριάξει απόλυτα στις δικές σας αναλογίες. Φανείτε μοναδικές και στο στύλ που σας ταιριάζει.

ΓΟΥΣΤΟ & ΣΤΥΛ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ

Για κάθε εμφάνιση σας καθημερινά, στην εργασία, στη βόλτα, στη διασκέδαση και σε ειδικές περιπτώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων, η συμβουλή και η πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, είναι υποχρέωσή μας. Στη συλλογή μας θα βρείτε οτιδήποτε αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση για όλες τις εποχές, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οίκος Μόδας "Ματούλα", 60 χρόνια εμπειρία στο γυναικείο ρούχο και την υψηλή ραπτική.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η ΡΑΠΤΙΚΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η πολυετής μας πείρα και το λεπτό γούστο στο σχεδιασμό, η άψογη ραφή με υλικά άριστης ποιότητας και με υφάσματα των καλύτερων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εργοστασίων, κάνουν τα ενδύματά μας, τα ομορφότερα και ελκυστικότερα της αγοράς. Προσέχοντας ιδιαίτερα τη λεπτομέρεια δεχόμαστε παραγγελίες για όλες τις νεαρές και κυρίες σε όλα τα μεγέθη.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

  • Σχεδιασμός
  • Υφάσματα
  • Υψηλή Ραπτική
  • Εισαγωγές ενδυμάτων

Copyright © 1950 - 2021 Ματούλα - Prêt-à-Porter. Powered by MiGoVR - Follow me - Become a fan